Selsmoseskolen

Tamer Topcu den 30-01-2017

Nationale Test

Obligatoriske test fra den 1. februar til og med den 28. april 2017

Fra den 1. februar til og med den 28. april 2017 skal alle folkeskoler og de specialskoler, der underviser efter folkeskoleloven, gennemføre obligatoriske nationale test.
    Booking til de obligatoriske test starter den 1. februar 2017.
    Derudover vil alle landets grundskoler også kunne gennemføre de nationale test på frivillig basis i den obligatoriske testperiode. Dog kan klasser i folkeskolen ikke tage præcis den samme test på frivillig basis, som den de skal tage i samme periode på obligatorisk basis.
    Med forbehold for eventuelle ændringer er testsystemet lukket på følgende tidspunkter i skoleåret 2016/2017:

• Uge 8 - alle dage (systemændringer).
    • 21. - 23. marts (systemarbejde).
    • 10. – 17. april (påsken).

Fraværsperiode fra den 22. maj til den 9. juni 2017

Fra den 22. maj til den 9. juni 2017 skal der gennemføres test for de elever, som på grund af sygdom eller andet fravær ikke har nået at gennemføre test i den obligatoriske periode.
    Booking til fraværsperioden starter den 22. maj 2017.
    Forud for hver periode vil skolerne modtage mere information om testene.

Se mere...